goorgoor

Vrijstaande woning 

De eigenaren wilden graag een moderne woning met kenmerken van Saksische bouw, zodat de woning goed tot zijn recht zou komen in de omgeving. Het zadeldak, een hoofdgebouw met een terugliggende aanbouw, een houten topgevel en witte boeien zijn elementen die passen bij deze stijl. De gerende kap en het samenspel van hout en kozijnen in de gevel, zorgen voor een moderne en eigentijdse uitstraling.

  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image

Open, ruim en licht; drie woorden die de binnenkant van de woning samenvatten. Er is een inpandig terras aanwezig dat buiten met binnen verbindt. 

Op de begane grond wordt de keuken van de woonkamer gescheiden door een element dat aan het uiteinde overgaat in een kachel en waarin achterwand van de keuken is opgenomen. Het verbindt de beide ruimtes en zorgt voor een open ruimtelijke beleving. Op de bovenverdieping is ruimte gecreëerd voor slaapkamers, een badkamer én inloopkasten.

Deze woning toont aan hoe je door goed overleg met alle partijen, creativiteit en samenwerking, tot het gewenste resultaat kunt komen binnen een bepaald budget.

- Open
- Ruimtelijk
- Puur, duurzaam, functioneel
- Functioneel/praktisch
- Persoonlijke smaak: modern en

- toch passend in de omgeving

- Metselwerk
- Verduurzaamd hout
- Kunststof
- Keramische dakpannen
- Onderhoudsarme beplating
- Beton, stucwerk

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie?

[unex_ce_button id="content_64j4rg2pa,column_content_e3uulyknk" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="transparant" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#462d55" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.focusarchitectuur.nl/index.php/contact_new/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]NEEM HIER CONTACT OP[/ce_button]