moderneboerderijwoningmoderneboerderijwoning

Schuurwoning

De woning doet, door de strakke minimalistische vormgeving, het donkere antraciet en het rode dak, denken aan boerderijen en schuren zoals je die veel ziet in de omgeving. Het maakt dat de woning, ondanks zijn eigentijdse uitstraling, prima thuis is in het mooie stukje Twentse land waarop het staat. Het hout aan de voor- en zijkant van de woning en rondom de garage zorgt voor een mooi contrast met de stoere antraciet gevelafwerking en verbindt het huis met het groene landschap. 

  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image

- Schuurwoning
- Aparte garage, intern verbonden met de woning
- Modern
- Open
- Veel daglicht
- Een vide
- Passend in het Twentse buitengebied
- Het optimaal benutten van het uitzicht
- 750 m3

- Minerale steenstrips
- Aluminium
- Keramische dakpannen
- Verduurzaamd hout
- Onderhoudsarme beplating
- Beton

Opdrachtgever
over de woning:

Dat het huis van de hand van een architect is, is duidelijk te zien in de heldere vormgeving en juiste verhoudingen. Toch is het helemaal onze woning geworden en het is het resultaat van een intensieve samenwerking. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en er is goed geluisterd naar onze wensen. Deze zijn op unieke wijze verwerkt in het ontwerp. Een grote wens van ons was een vide in de woning. Deze vide, in het midden van de woning, verbindt de twee verdiepingen en zorgt dat er altijd contact is tussen boven en beneden. De trap recht onder de vide volgt een hoog raamkozijn dat twee verdiepingen beslaat en veel licht de woning binnenlaat. Het geeft een prachtig ruimtelijk effect.

De woning is open, ruim en licht en toch onderscheidt de keuken zich van de woonkamer door het blok in het midden waar de trap en het kantoor zich bevinden. De routing is speels en zo ontworpen dat we vanuit iedere ruimte van het mooie uitzicht kunnen genieten. Nergens worden de zichtlijnen naar buiten of naar een ander deel van de woning belemmerd. De mooie omgeving wordt omlijst door de grote raamkozijnen die van de vloer tot aan het plafond reiken. Hierdoor voelt het alsof we het hele jaar door zowel binnen als buiten leven.

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie?

[unex_ce_button id="content_opyyxt3s4,column_content_e3uulyknk" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="transparant" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#462d55" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.focusarchitectuur.nl/index.php/contact_new/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]NEEM HIER CONTACT OP[/ce_button]