_MG_0184-breed_MG_0184-breed

De vrijstaande patiowoningen aan de rand van een nieuwbouwwijk vallen op door de strakke compositie van rechthoeken, vierkanten en horizontale lijnen. Ze zijn gebouwd voor een groep mensen die vanuit het buitengebied meer richting het dorp wilden wonen. Een belangrijke eis was dat de uitstraling van de woningen eenduidig moest zijn. Dit is tot uitdrukking gekomen in de heldere vormtaal en door het gebruik van dezelfde onderhoudsvrije materialen. 

Bij alle woningen onderscheiden de twee verdiepingen zich van elkaar door de gevelafwerking. Hout voor boven en baksteen voor beneden. Aan de buitenkant is gespeeld met de vlakverdeling waardoor individuele wensen ingewilligd konden worden, zoals de positie van de ramen. 

  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image
  • gallery-image

Aan de buitenkant mogen de woningen dan op elkaar lijken, de binnenkant is op maat ontworpen. Iedere woning heeft een eigen indeling en routing, lichtinval en beleving. De meeste faciliteiten zijn op de begane grond gesitueerd en door de extra verdieping zijn de woningen geschikt voor mantelzorg in de toekomst. Toekomstbestendig wonen komt niet alleen tot uiting in de keuze voor onderhoudsarme duurzame materialen en het incalculeren van zorg, ook technisch zijn de woningen duurzaam uitgevoerd. Eén woning is zelfs een energie 0-woning geworden.

- toekomstbestendig wonen
- kleiner wonen
- onderhoudsarm
- eenduidige vormgeving
- woonfuncties op de begane grond
- rekening houden met zorgvraag
- functioneel
- individuele woonwensen

- Steen
- Aluminium
- Kunststof
- Onderhoudsarm plaatmateriaal
- Beton
- Staal

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie?

[unex_ce_button id="content_pk84zprw8,column_content_e3uulyknk" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="transparant" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#462d55" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.focusarchitectuur.nl/index.php/contact_new/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]NEEM HIER CONTACT OP[/ce_button]